Yhteystiedot

KERKKOON PALVELUOSUUSKUNTA
Kerkkoontie 92,
06530 Kerkkoo
kerkkoon.osku@live.fi

Kioski & kahvila PUMPPAAMO
Kerkkoontie 92
06530 KERKKOO
pumppaamo@live.fi
040-930 6610

Pumppaamon aukioloajat

Pumppaamon aukioloajat:

Ma 13.30 - 17.30
Ti 11.00 - 17.30
Ke 11.00 - 17.30
To 11.00 - 17.30
Pe 11.30 - 18.30
La/Su 11:30-15:00

Ajankohtaista

Tule nauttimaan kesästä, vuokraa kanootti tai soutuvene ja osta mukaan herkullisia retkieväitä!

Muistathan Pumppaamon pihalla olevan Porvoon ainoan Liikennepuiston ja sen lainattavat kulkupelit (pumppaamon aukioloaikoina ilmaiseksi kaikkien käytössä).

Hallituksen kokoukset

Seuraava osuuskunnan hallituksen kokous on 3.12.2014.

Täydelliset kokouspöytäkirjat saa nähtäväksi esittämällä pyynnön osuuskunnan hallituksen jäsenille.

* * *

Kokous 34/2014

Kotiapupalvelusta on töiden uudelleen järjestelyn ansiosta vapautumassa muutama tunti tarjottavaksi jonossa oleville ja uusille asiakkaille.

Rakennuksen lopputarkastus siirtyy kevääseen, sillä sisääntulorampin katos on vielä tekemättä.

Uusista aukioloajoista ja työvuoroista johtuen Kauppakassin tilaukset tulee jättää tiistaisin klo 18.30 mennessä 1.12.2014 alkaen.

Työntekijän sairastuessa tms. osuuskunnan hallituksen jäsenet ovat mahdollisuuksien mukaan tuuranneet poissaoloja. Aina tämä ei ole mahdollista hallitusten jäsenten omien töiden vuoksi. Päätettiin kysyä osuuskunnan jäseniltä, ovatko he halukkaita tekemään satunnaisia sijaisuuksia tarvittaessa. Ilmoittautua voi osuuskunnan sähköpostiin.

Tarkennettiin Pumppaamolla järjestettäviin tapahtumiin liittyviä käytäntöjä:    jos tapahtuma (esim. vaatteiden myynti) järjestetään Pumppaamon aukioloaikana, eikä teetä lisätyötä henkilökunnalla tai häiritse kioskin & kahvilan varsinaista toimintaa, voi tapahtuman järjestää ilman vuokraa.  Jos tapahtuma järjestetään aukioloaikojen ulkopuolella tai se edellyttää ylimääräistä työtä osuuskunnalta, siitä peritään aiemmin päätetty maksu.

Erätulet-tapahtumassa on Pumppaamon mainospöytä: myytäviä tuotteita, esitteitä ja kyltti. Parkkiinohjaajat jakavat tuulilaseihin ”Kotiinviemiset Pumppaamolta!”-mainoksia.

Muita tulevia tapahtumia: joulutapahtuma 30.11. ja Ebban naisten vaatteiden Outlet- sekä korumyyntitapahtuma 7.12.2014

* * *

Kokous 33/2014

Kioski & Kahvila Pumppaamo ei ole yltänyt myyntitavoitteeseensa. Jotta menot saadaan katettua, joudutaan kuluja ja siten henkilökunnan työtuntimäärää pienentämään. Aukioloaika lyhenee ja uudet aukioloajat on ma-ke 13.30-18.30, to-pe 11.30-18.30 ja la-su 11.30-15. Muutokset astuvat voimaan 1.12.2014.

Viimeiset talkoot ovat ensi lauantaina 8.11.2014, jossa siistitään rakennus ja piha talvikuntoon. Muutama työ jää ensi kevääksi. Hevospuomi on valmistunut. Siihen voi kiinnittää myös koiria kioskissa ja kahvilassa käynnin ajaksi.

Pumppaamon sivuilta löytyy asiakaskysely. Myyntiin tulossa uusia tuotteita: Mama´s made-mausteet ja Kal´s of Maine-maustekastikkeet. Lisäksi tulee myyntiin joulukinkkuja, lahjakoreja ja kukkia. Hyviä lahjaideoita!

Pumppaamo sai hyvän arvosanan terveystarkastajan käynnistä.

Pumppaamolle tulee vierailijoita Etelä-Karjalasta tutustumaan toimintaan perjantaina 7.11.2014.

Isänpäivänä 9.11.2014 Pumppaamolla tarjolla täytettyjä karjalanpiirakoita ja kakkua. Pumppaamo esillä myös Erätulet-tapahtumassa.

Joulutapahtuma Pumppaamolla sunnuntaina 30.11.2014: tarjolla puuroa, glögä, pipareita ja yllätyspaketteja. Joulupukkikin saattaa vierailla. Lisäksi tapahtumaan voi tuoda Porvoon turvakodille lahjoitettavaa siistiä ja hyväkuntoista kodin ja lasten tarvikkeita.

Pumppaamon isänpäivä- ja joulutapahtuman vuoksi jäsenilta siirretään tammi-helmikuuksi.

* * *

Kokous 30/2014

Sähkötyöt varastokoppeihin tehty ja terassin kaide asennettu. Seuraavana varaston ovien ja kaiteen maalaus. Piha tasoitetaan uudelleen keväällä ja tarvittaessa hankitaan esim. kivituhka pintaan. Jätekatoksen ovet ja kulmalaudat rakennetaan.

Kauppakassi-palveluun on tullut uusia asiakkaita. Tarkennetaan ohjeistusta saadun palautteen perusteella. Keskusteltiin ja päätettiin selvittää mahdollisuutta saada harjoittelija Pumppaamolle henkilökunnan avuksi. Keskusteltiin joulunajan aukioloajoista sekä myyntiin tulevista joulutuotteista.

Kysytään vielä muutamaa henkilöä avuksi mainosten jakamiseen. Pumppaamon Syyssuhinat-tapahtumaan oltiin erittäin tyytyväisiä.

Seuraava kokous on 9.10. klo 18.30 Pumppaamolla.

* * *

Kokous 29/2014

Terassin varastokopit alkavat olla viimeistelyä vaille valmiit. Terassin kaide vielä puuttuu, kaidemalli ikkunoista. Päätyihin asennetaan kaksi kylttiä. 

Henttalan markkinoilla osuuskunnalla meni hyvin. Lohikeitto myytiin loppuun ja markkinoilla esitelty Kauppakassi-palvelu herätti kiinnostusta. Kauppakassi-palvelua esitellään myös Syyssuhinoilla.

Lisäksi yritetään järjestää henkilökohtaista neuvontaa ja opastusta tilauksen tekemiseen. Syyssuhinat Pumppaamolla su 21.9.2014 klo 11.30-15. Myyntipöytiä varattu jo 15.

Kirjastoauto ryhtyy pysähtymään Pumppaamolla vuoden vaihteen jälkeen perjantaisin.

Pumppaamoa ja osuuskunnan toimintaa esiteltiin porvoolaisille yhdistyksille 11.9.2014. Paikalla oli n. 30 henkilöä. Saatiin paljon hyvää palautetta.

* * *

Kerkkoon palveluosuuskunnan hallituksen kokous 28/2014

Päivitetään Kauppakassin tilauslomake asiakkailta ja henkilökunnalta tulleen palautteen perusteella. Sen jälkeen jaetaan mainokset. Kylän seuroille toimintaa ja tapahtumien järjestämistä varten tehdään oma Kauppakassi-palvelu ja mainos.

Pumppaamoa ja Kerkkoon palveluosuuskuntaa esitellään Porvoon nuorisotoimelle to 11.9.2014 klo 18.

Keskusteltiin Pumppaamon Syyssuhinat-tapahtuman järjestelyistä. Tapahtuma on su 21.9.2014 klo 11.30-15. Myyntipaikka ilmainen, tarvittaessa pöytävuokra 10 € kyläyhdistykselle. Ohjelmassa mm. makkaranpaistoa, VPK ja poniratsastusta. Tilaisuudessa esitellään myös Kauppakassi-palvelua.

Tilataan Pumppaamolle oma markkinointisuunnitelma. Päätettiin teettää iso kasa Pumppaamon mainoksia lähialueille jaettavaksi.

Pihalle tehdään vielä pintatasoitus ja kulkua laiturille parannetaan.

* * *

Osuuskunnan hallituksen kokous 26/2014

Osuuskunnalle hyväksyttiin uusi jäsen.

Piha- ja laituritalkoot pidetään yhteistyössä kyläyhdistyksen kanssa 30.-31.8.2014 klo 10-15. Tehdään parkkipaikalle salaoja, laajennetaan sitä, levitään pintamurske ja tehdään rantaan laituria.

Pumppaamolla toisen rampin, varastokoppien ja kaiteen rakennus vielä jäljellä sekä joitakin pieniä tehtäviä mm. kellarin tuuletusputkien jyrsijäverkkojen asennus. Eteiseen tarvitaan toinen ilmoitustaulu asiakkaiden ilmotuksille.

Kauppakassi-palvelu alkaa olla valmis. Palvelu esitellään syysmarkkinoilla ja otetaan käyttöön sekä markkinointi aloitetaan, kun lisäkylmäkalusteet on asennettu.

Pumppaamolle ei voida toiveista huolimatta hankkia B-oikeuksia, sillä Valviran ohjeistuksen mukaan alkoholijuomien vähittäismyyntiä ei saa harjoittaa samassa tilassa kuin alkoholijuomien anniskelua.

Pumppaamolla syystapahtuma 21.9.2014. Makkaranpaistoa, VPK, poniratsastusta ja kirpputoripöytiä.

Osuuskunta mukana Henttalan syysmarkkinoila 7.9. Myydään lohikeittoa, Pumppaamon tuotteita ja esitellään toimintaa.

Haetaan lupaa Pumppaamon tienvarsikyltitykseen.

* * *

Osuuskunnan hallituksen kokous 25/2014

Terassin ja pihavarastojen rakentaminen etenee: seuraavana hankitaan varaston ovet, maalataan perustusten levyt toiseen kertaan ja tehdään parkkipaikan salaojitus. Piha- ja laituritalkoot pidetään yhdessä kyläyhdistyksen kanssa 30-31.8.2014.

Henkilökunta päivittänyt omavalvontasuunnitelman koskien tupakan ja alkoholin myyntiä. Turvallisuusperehdytys loka-marraskuussa henkilökunnalle ja hallituksen jäsenille.

Kauppakassien tilaukset tulee tehdä keskiviikkoaamuun klo 8 mennessä. Henkilökunta tiedottaa kauppakassiasiakkaille muutoksesta. Kauppakassipalvelua päästään markkinoimaan, kun tarpeellinen lisäkylmätila saadaan asennettua.

Pumppaamon työhuonetta voi vuokrata esim. kokousten järjestämiseen. Vuokra on 35 € / 3 h ja osuuskunnan jäsenille 25 € / 3 h. Vuokraaja huolehtii, että tilat ovat samassa kunnossa kuin saapuessa. Varsinaisesta siivouksesta huolehtii osuuskunta. Kahvit voi ostaa erikseen. Vuokraus tapahtuu kahvila-kioskin aukioloaikoina tai sopimuksen mukaan. Vuokraus ei saa häiritä normaalia toimintaa.

Tehdään tienvarsi- ja ilmoitustaulumainos Pumppaamosta. Haetaan lupa virallisille tievarsikylteille (3 kpl) Tiehallinnolta. Lisäksi tehdään ajaton nelivärimainos Pumppaamon toiminnasta. Osuuskunta tiedottaa myös kylätiedotteessa.

Päätettiin osallistua Kerkkoon syysmarkkinoilla Henttalassa 7.9.2014 myymällä täytettyjä sämpylöitä ja esittelemällä osuuskunnan toimintaa.

* * *

Osuuskunnan hallituksen kokous 24/2014

Terassin katon ruoteet on maalattu. Seuraavana ne kiinnitetään, jonka jälkeen voidaan valokate laittaa paikoilleen.

Rampin eteen ja viereen laitetaan pysäköintikieltomerkit: väärin pysäköidyt autot estävät tavaran kuljetuksen kioskiin ja tukkivat pelastustien.

1-2 viikon sisällä Pumppaamolta saa ostaa kaarenkyläläisiä mansikoita ja herneitä. Uutena tuotteena tulee myös saippuaa Saksalasta.

* * *

Osuuskunnan hallituksen kokous 23/2014

Toiminnantarkastajan lausunto uudesta tilinpäätöksestä on tullut ja esitetään vuosikokouksessa.

Pumppaamon irtaimiston ja koneiden vakuutus on päivitetty ajan tasalle.

Terassin rakentaminen on meneillään. Pihan rakentamista pidetään tärkeänä etupihan ison vesilätäkön vuoksi. Kaivinkoneyrittäjälle kiireitä toisella työmaalla. Kysytään kuitenkin, ehtisikö tekemään salaojan.

Kauppakassi-palvelu alkaa olla valmis. Tilauslomake viimeistellään. Markkinointi ulospäin aloitetaan, kun ulkovarastot valmistuvat. Tällä hetkellä kylmätilaa ei ole vielä ihan riittävästi.

Pumppaamon eteläpäätyyn teetetään iso kyltti aukioloaikoineen.

* * *

Kokous 22/2014 


Toiminnantarkastajan lausunto on tullut. Uusi vuosikokous on to 26.6.2014 klo 19.

Yksi uusi vakuutustarjous on tullut. Käytiin se läpi ja tehtiin tarkennuksia vakuutussummiin. Odotetaan vielä kahta muuta tarjousta ennen asian päättämistä.

Kokeillaan kaksi kierrosta Kauppakassi-palvelua  ennen lopullisen tavarantoimittajan valintaa, jonka jälkeen palvelua voidaan ryhtyä markkinoimaan.

Juhannukseksi otetaan myyntiin mansikkaa, pensasmustikkaa ja herneitä.

* * *

Kokous 21/2014 

Toiminnantarkastaja ei ole vielä saanut työtään valmiiksi, joten uutta vuosikokouspäivää ei voitu sopia.

Talkoissa maalataan seuraavana terassin palkkeja.

Uutta viikko-ohjelmaa (uusi tavarantoimittaja ja perjantain pidempi aukioloaika) ryhdytään kokeilemaan juhannuksen jälkeen.

Juhannuksen aukioloaika perjantaina ja sunnuntaina klo 11.30-15, lauantaina (juhannuspäivä) suljettu.

* * *

Kokous 20/2014 

Kirjanpitäjä on korjannut tilinpäätöksen ja se on nyt toiminnantarkastajalla.

Tehtiin osuuskunnan hallituksen sisäinen työnjako.

Pumppaamon eteläpäätyyn on tilattu markiisit. Toimitusaika 2-3 viikkoa.

Talkoot Pumppaamon rakennustyön loppuun saattamiseksi jatkuvat tuttuina aikoina tiistaisin ja torstaisin ko 18-20 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-15. Pumppaamo tarjoaa talkooväelle kahvit ja pullat arki-iltoina sekä lisäksi viikonloppuisin sämpylät.

Pumppaamo jouduttiin pitämään kiinni hieman alle viikon murron vuoksi. Rikosilmoitukset ja vakuutusvahinkoilmoitukset tehty. Keskusteltiin uusista turvallisuusratkaisuista ja otetaan ne heti käyttöön. L

Keskusteltiin tavarantoimittajan vaihdoksen aiheuttamista muutoksista henkilökunnan työvuoroihin.

Kun kyläyhdistys saa laiturin Pumppaamolle valmiiksi, osuuskunta ryhtyy vuokraamaan siitä kanootteja.

* * *

Kokous 18/2014 

Osuuskunnan toiminnantarkastus on käynnissä.

Arkkitehti on käynyt Pumppaamolla ja suunnitellut kaidemallin terassiin. Talkoot voidaan aloittaa.

Hintavertailu kahden eri tukkuliikkeen välillä on tehty. Hinnat vaihtelevat hieman, mutta keskiarvona hintataso on toisessa n. 10 % edullisempi. Päätettiin kokeilla sen toimintaa: selvitetään vielä tilaus- ja toimitusaikataulut ja niiden vaikutukset henkilökunnan työvuoroihin.

Kun saadana uuden toimittajan kanssa asia pyörimään, ryhdytään markkinoidaan Kauppakassi-palvelua.

Matonpesukauden avajaiset toteutetaantulevana viikonloppuna 224.-25.5.2014. Matonpesutarvikkeet esille sekä pulla ja kahvi-tarjous 3 €.

* * * 

Kokous 17/2014

Toimintasuunnitelma 2014 vuosikokousta varten hyväksyttiin.

Avajaiskahvit talkooväelle ja yhteistyökumppaneille sekä muille paikalle sattuville 14.5.2014 klo 15-16.

Päätettiin tehdä hintavertailu kahden eri tukkuliikkeen välillä, sillä havaittu hintaeroja hankintoja tehtäessä. Lisäksi toisesta saatavilla yksittäispakattuja tuotteita, mikä olisi hyvä Kauppakassi-asiakkaita varten (ei tarvitse ostaa koko myyntierää). 

Kun Kauppakassi-palvelu pyörähtää toden teolla käyntiin, - 5 % yli 50 € ostoksista.

Pumppaamo kiinni äitienpäivänä.

* * *

Kokous 16/2014 

Toimintakertomus 2013 vuosikokousta varten hyväksyttiin.

Keskusteltiin toimintasuunnitelmasta 2014.

Allekirjoitettiin tilinpäätös 2013 ja lähetetään se edelleen toiminnantarkastajalle.

Sovitaan arkkitehdin kanssa tapaaminen Pumppaamon terassin ratkaisujen suunnittelemiseksi.

Keskusteltiin Pumppaamon ympäristön parantamishankkeista (pysäköinti, pyöräteline, laituri, maanpinnan tasaus).

Markiisitarjoukset tulleet.

Tarkasteltiin Pumppaamon myyntiä: päivittäinen kävijämäärä hyvä, n. 100 henkeä. Keskiostos pieni. Mietittiin keinoja sen nostamiseksi. Lähituotteet menevät hyvin kaupaksi, samoin kahvilatuotteet, makeiset, juomat ja jäätelöt.

Työntekijöiden työaika ei riitä kahvilan avaamis- ja sulkemistöihin. Päätettiin muuttaa aukioloaikaa: uusi aukiolo ma-la 11.30-18.30.

* * *

Kokous 15/2014 

Hyväksyttiin osuuskunnalle uusi jäsen.

Rakennustöitä jatketaan vapun jälkeen: rakennetaan valokate, kaiteet, toinen ramppi, varastokopit, sokkelilevyt ja tehdään pihatyöt.

Siivotaan Tanhunmäen tienpientareesta puita näkyvyyden parantamiseksi.

Keskiviikkona 14.5.2014 tarjotaan kakkukahvit rahoittajille, talkooväelle, osuuskunnan jäsenille ja kyläläisille.

Tehdään kauppakassi-palvelun toinen kokeilukierros.

* * *

Kokous 15/2014 

Hyväksyttiin osuuskunnalle uusi jäsen.

Rakennustöitä jatketaan vapun jälkeen: rakennetaan valokate, kaiteet, toinen ramppi, varastokopit, sokkelilevyt ja tehdään pihatyöt.

Siivotaan Tanhunmäen tienpientareesta puita näkyvyyden parantamiseksi.

Keskiviikkona 14.5.2014 tarjotaan kakkukahvit rahoittajille, talkooväelle, osuuskunnan jäsenille ja kyläläisille.

Tehdään kauppakassi-palvelun toinen kokeilukierros.

* * *

Kokous 14/2014 

Siirretään osuuskunnan vuosikokousta, koska tilinpäätös ei ole vielä valmistunut. Uusi vuosikokouspäivä on  22.5.2014.

Hyväksyttiin osuuskunnalle uusia jäseniä.

Hankitaan Pumppaamon ikkunoihin kalvot ja markiisit.

Uusi osa-aikainen työntekijä Tanja aloittaa työt 14.4.2014.

Päätettiin pääsiäisen aukioloajat: vain lauantaina ollaan avoinna. 

Keskusteltiin ensimmäisen Kauppakassi-palvelun kokeilukierroksen kokemuksista ja päätettiin parannusehdotuksista. 

* * *

Kokous 13/2014 

Vilkas aloitusviikonloppu on takana ja paljon hyvää palautetta on saatu miljööstä, valikoimasta ja hintatasosta. Kehittämisehdotuksia on tullut koskien erityisesti kahvilatuotteita.

Keskusteltiin osa-aikaisesta työntekijästä: muiden töiden vuoksi Pumppaamon työvuoroja on vaikea sopia.

* * *

Kokous 12/2014

Hieno aloituspäivä! Ostotapahtumia kassaraportin mukaan yli 300. Käytiin läpi ilmenneitä asioita.

www.pumppaamo.fi toimii vihdoin ja Pumppaamolle on avattu omat Facebook-sivut.

* * *

Kokous 11/2014

Hyväksyttiin osuuskunnalle uusi jäsen. 

Pumppaamon käyttöönottotarkastus on hyväksytty 27.3.2014. 

Tilattiin kahvikoneelle huolto. Hankitaan Pumppaamolle mikro ja vedenkeitin. Hankitaan terassille ulkokalusteet.

* * *

Kokous 10/2014

Terveystarkastus on hyväksytty. Käyttöönottotarkastus varataan. Kun se läpäistään, Pumppaamo voidaan avata.

Työsopimukset työntekijöiden kanssa on allekirjoitettu.

Päivitetään kotisivut etenkin Pumppaamon osalta ajan tasalle.

* * *

 
Kokous 9/2014

Pumppaamon tilojen terveystarkastus on 19.3.2014. 

Ylimääräiset rakennustarvikkeet siivotaan Pumppaamolta ja varastoidaan väliaikaisesti. Ylijääneet tavarat myydään.

Piha tulee tasoittaa ja siistiä ennen avaamista.

Keskusteltiin Pumppaamon kyltistä. 

* * * * *

Hallituksen kokous 8/2014 

ELY-keskuksen kyläkauppatuki on tullut ja slllä on lyhennetty rakennuslainaa. 

Terveystarkastaja varataan, kun kaikki on valmista. Hyväksyttiin työ- ja vuokrasopimuspohjat. Päätettiin päivävuokrahinnaksi 20 € + alv. Työntekijät aloittavat työt 14.3.2014.

 Terveysviranomaisten ohjeiden mukaan koiria ei voi tuoda kioski-kahvilaan sisälle. Terassille ne ovat tervetulleita.

Omia eväitä ei voi nauttia Pumppaamon tiloissa tai alueella.

* * * * *

Hallituksen kokous 7/2014

Hyväksyttiin osuuskunnan uudet jäsenet.

Rakennustöiden tilanne: Kioskin puoli on laatoitettu ja laatoituksen saumaus on aloitettu. Terassi on valmis. Sen kaide ja eteläpuolen ramppi ovat rakenteilla. Varataan terveystarkastus. Rakennuksen vastaava mestari varaa palotarkastuksen. Lisäksi tehdääb LVI- ja sähkötarkastukset, jonka jälkeen voidaan varata käyttöönottotarkastus. Keittiökaapit on koottu valmiiksi. Ne odottavat asennusta. Kylmälaitteet on tilattu.

Nettitikku asiakkaiden ja henkilökunnan käyttöä varten on tilattu. Päätettiin hankkia työntekijöille tietokone. Lisäksi saataneen asiakkaille kokeilukäyttöön muutama tabletti.

Tehdään selvitys hankkeesta Postille ja pyritään samaan pakettipalvelut Pumppaamolle.

* * * * *

Hallituksen kokous 6/2014

Ennen kokouksen alkua tavattiin Pumppaamon työntekijät ja käytiin läpi tämänhetkistä tilannetta (Pumppaamon viikko-ohjelma, plvelukonsepti ja työtehtävät).

Pumppaamolla on lattiakaadot valettu kosteisiin tiloihin. Tulevana viikonloppuna aloitetaan lattioiden laatoitus. Varataan aika terveystarkastajalta.

Keskusteltiin lähituottajien kanssa solmittavista sopimuksista. Vaihtoehtoina on tukkusopimus tai myyntipaikan vuokraus. Päätettiin antaa suurasiakkaille (koko myyntierän osto) alennus.

Kassajärjestelmä valittiin. Työasuiksi tulevat esiliinat on hankittu.

Käytiin läpi tiedotussuunnitelmaluonnos ja esitettiin siihen muutama tarkennus tehtäväksi seuraavaan kokoukseen mennessä.

* * * * *

Hallituksen kokous 5/2014

Vuosikokouksessa erovuoroisiksi jäseniksi valittiin Ari Kuokka ja Piritta Simola.

Kahvilan puolen katto on saatu valmiiksi paneloitua. Terassi on puoliksi päällystetty. Seuraavana rakennetaan rampin runko ja valetaan vessojen lattiakaadot.

Kassajärjestelmätarjoukseen ei oltu tyytyväisiä. Pyydetään tarjousta vielä muualta. Tavarantoimittajaksi valittiin Heinon tukku. Keskusteltiin kahvilan tarjonnasta.

Päivitetään osuuskunnan kotisivut ajan tasalle ennen Pumppaamon avajaisia.

* * * * *

Hallituksen kokous 4/2014

Päätettiin osuuskunnan vuosikokouksen päivämääräksi 23.4.2014. Ryhdytään valmistelemaan vuosikokouksen asiakirjoja. Hyväksyttiin osuuspankin lainatarjous.

Pumppaamolla paneloidaan parhaillaan kattoa sekä tehdään LVI- ja sähkötöitä. Terassin runko on valmis päällystettäväksi. Lisäksi keskusteltiin käyttöönottotarkastuksesta, lähileipomoista, kassajärjestelmistä ja postipalvelun saamisesta Pumppaamolle.

* * * * *

Hallituksen kokous 3/2014

Päätettiin hakea osuuskunnalle lainaa (20 000 €) toiminnan käynnistämistä varten. Takuuna ovat Silmu ry.:n tukipäätös sekä tarvittaessa henkilötakaukset.

 
* * * * *

Hallituksen kokous 2/2014

Hyväksyttiin osuuskunnalle uusia jäseniä. Sisäseinien rungot, levytykset ja paneloinnit alkavat olla valmiit. Alustavasti Pumppaamon avajaispäiväksi päätettiin 28.2.2014.

* * * * *

Hallituksen kokous 1/2014

Hyväksyttiin osuuskunnalle uusia jäseniä. Sisäseinien panelointi ja terassin rakennus on aloitettu. Pumppaamo on hakemuksen mukaisesti saanut luvan myydä alkoholia (ei anniskella).

* * * * *

<< Palaa edelliselle sivulle