Yhteystiedot

KERKKOON PALVELUOSUUSKUNTA
Kerkkoontie 92,
06530 Kerkkoo
kerkkoon.osku@live.fi

Kioski & kahvila PUMPPAAMO
Kerkkoontie 92
06530 KERKKOO
pumppaamo@live.fi
040-930 6610

Pumppaamon aukioloajat

Pumppaamon aukioloajat:

Ma 13.30 - 17.30
Ti 11.00 - 17.30
Ke 11.00 - 17.30
To 11.00 - 17.30
Pe 11.30 - 18.30
La/Su 11:30-15:00

Ajankohtaista

Tule nauttimaan kesästä, vuokraa kanootti tai soutuvene ja osta mukaan herkullisia retkieväitä!

Muistathan Pumppaamon pihalla olevan Porvoon ainoan Liikennepuiston ja sen lainattavat kulkupelit (pumppaamon aukioloaikoina ilmaiseksi kaikkien käytössä).

Kokoukset 2013

* * * * *

Hallituksen kokous 20/2013

Hyväksyttiin osuuskunnalle uusia jäseniä. Seuraavana Pumppaamolle rakennetaan väliseinät ja terassi sekä tehdään loput LVI- ja sähkötyöt. Päätettiin hankkia useita kertoja rakennustalkoissa mukana olleille pienet joululahjat. Keskusteltiin työntekijöiden työnkuvasta sekä osuuskunnan hallituksen ja työntekijöiden välisestä työnjaosta. Kahden työntekijän lisäksi on tulossa yksi henkilö työkokeiluun puolen vuoden ajaksi. Pumppaamo on rekisteröity pullonpalautuspisteeksi. 

* * * * *
Hallituksen kokous 19/2013

Suunniteltiin maanrakennustöitä, salaojitusta ja terassin rakenteiden rakentamista.

Valittiin Pumppaamon työntekijät.

* * * * *
Hallituksen kokous 18/2013

Päätettiin keittiötoimittajan ja loppujen rakennustarvikkeiden (terassin runko, väliseinät) kilpailutuksesta.

Valittiin toiselle kierrokselle haastatteluun Pumppaamon työntekijät, yhteensä 5 kpl.

* * * * *

Hallituksen kokous 17/2013

Alapohja ja seinät on eristetty. Rakennuksen salaojiituksen suunnittelu ja toteutus aloitetaan. 

Osuuskunta sai viitisenkymmentä hakemusta kioski & kahvilan työntekijäksi. Valittiin heistä 12 haastateltavaksi.

* * * * *
Hallituksen kokous 16/2013

Suurin osa lattian levyistä on paikallaan. Ensi viikolla on eristepuhallus.

LVI-suunnitelma on valmistunut.

Keskusteltiin harjannostajaisten järjestämisestä.

Valmistauduttiin työntekijöiden haastatteluun. Työpaikkahaastattelut toteuteaan kahdessa osassa ja ensimmäisen kierroksen jälkeen valitaan parhaat jatkoon. Tehdään haastattelulomakepohja muistiinpanoja ja vertailuja varten.

Sovitaan tapaaminen turvallisuusalan osaajan kanssa ja keskustellaan pumppaamon turvaratkaisuista.

* * * * *

Hallituksen kokous 15/2013

Kattopellit on asennettu, ulkoseinät valmiit ja putkityöt aloitettu. Ikkunoita odotetaan.

Valittiin kioski & kahvilan tuotevalikoima asukaskyselyn perusteella.

Itäväylässä on julkaistu 9.10.2013 Pumppaamon työntekijöiden työpaikkailmoitukset. Ilmoitus löytyy myös työvoimatoimiston ja osuuskunnan omilta sivuilta. Hakuaika 31.10.2013 saakka.

* * * * *

Hallituksen kokous 14/2013

Kolme ulkoseinää on valmiiksi laudoitettu, neljäs laudoitetaan, kun tuuletusrimat on asennettu ensin paikalleen.

Käytiin läpi asiakaskyselyn tuloksia. Päätettiin aoittaa kioski-kahvilan toiminta seuraavilla aukioloajoilla: arkisin klo 11-19, lauantaisin klo 11-19 ja sunnuntaisin klo 11-15. Päätettiin julkaista työpaikkailmoitukset paikallislehdessä, työvoimatoimiston sivuilla, osuuskunnan kotisivuilla ja Facebookissa.

* * * * *

Hallituksen kokous 13/2013

Hyväksyttiin osuuskunnan uusi jäsen.

Pumppaamolla katon tukirakenteet ovat valmiit. Kun LVI-suunnitelma valmistuu, tilataan kattopellit. Julkisivumaalaus aloitetaan, kun tilatut paneelit saapuvat. Päätettiin tilata ikkunat Myllyn Puutarvikkeesta.

Asiakaskysely on julkaistu osuuskunnan kotisivuilla ja jaettu kylätedotteen mukana. Vastausaikaa 15.9.2013 saakka.

* * * * *

Hallituksen kokous 12/2013

Hyväksyttiin osuuskunnan uusi jäsen.

Pumppaamolla rakennetaan katon kannatusrakenteita ja räystäitä. Säilytettävistä runkotolpista otetun materiaalinäytteen tulokset ovat tulleet. Näytteestä ei löytynyt materiaalin kosteusvaurioon viittaavia sieniä tai bakteereita.

Valittiin osuuskunnan Pumppaamon logo logosuunnittelijan esitysten pohjalta.

Muokattiin asiakaskyselyä, joka jaetaan kyläläisille syyskuun aikana. llmoitus tulevista avoimista työpaikoista julkaistaan kyselyn tulosten valmistumisen jälkeen.

Osuuskunta on ottanut vastaan Kerkkoon nuorisoseuralta lahjoituksena soppatykin, joka tullaan kunnostamaan.

* * * * *
Hallituksen kokous 11/2013

Osuuskunta päätti osallistua kylän syysmarkkinoille sunnuntaina 1.9.2013 Henttalan tilalla. Osuuskunta myy paikalla lohisoppaa. 

Parhaillaan Pumppaamon rakennustyömaalla asennetaan rakennuksen tuulensuojalevyjä. 

Osuuskunnan jäseneltä oli tullut kysymys, voisiko työhuoneen vuokrata koko ajaksi ja mikä olisi hinta. Päätettiin ensisijaisesti tarjota tilaa usealle vuokraajalle ja sellaisille, jotka tuottavat kyläläisille palveluita. Toissijaisesti, jos kiinnostusta lyhyempiin vuokra-aikoihin ei ole, tila voidaan vuokrata kokoaikaisesti yhdelle sekä muuhun kuin palvelutilakäyttöön.

 
* * * * *

Hallituksen kokous 10/2013

Pumppaamon rakennustyömaalla on melkein kaikki vaativat metallityöt tehty. Lattian kannatuspalkkien ja runkotolppien asennus on käynnissä. Talkoita päätettiin pitää viikonlopun lisäksi myös tiistai- ja torstai-iltaisin klo 18-20. Rakennuksen rakenteiden puhtauden varmistamiseksi näyte runkotolpista on lähetetty Työterveyslaitokseen mikrobiologiseen analyysiin. 
Keskusteltiin tulevan kioskin ja kahvilan logosta sekä työtekijän palkkaamisesta. Päätettiin järjestää kyläläisille kysely toivottavista aukioloajoista ja valikoimasta.
Päätettiin vuokrata työhuonetta seuraavasti: kuukausivuokra yhdeltä päivältä viikossa 70 € ja kahdelta päivältä 100 € + alv (24 %). Hintaan sisältyy vesi, sähkö ja kerran päivässä ylläpitosiivous. Toimmassa tulee käyttää hajuttomia aineita läheisen kahvilan ja mahdollisten allergioiden vuoksi.
* * * * *

Kokous 9/2013

Uusia lattiapalkkeja varten on saatu valmiiksi kaikki reiät teräsaltaissa. Leikatut levyt on taivutettu ja ne hitsataan uusiksi tukirakenteiksi. Keskusteltiin alustavasti kioski-kahvilan aukioloajoista, työntekijän työnkuvasta sekä logosta.

* * * * *

Kokous 8/2013

Hallituksen kokouksessa oli vieraana markkinointisuunnittelija Tina Nyman, joka kertoi, millaisia asioita pitää päättää ja ottaa huomioon ennen markkinointisuunnitelman tekemistä.  Valittiin kioski-kahvilan logon suunnittelijaksi porvoolainen Maijamedia Oy.

* * * * *

Kokous 7/2013

Pumppaamon teräsaltaat on pesty. Seuraavana työvaiheena on reikien leikkaaminen uusia lattiapalkkeja varten. Tutustuttiin palvelukonsepti-ryhmän valmistelemiin kioski-kahvilan toimintaperiaatteisiin sekä sisustussuunnittelijan ideointikuviin. Hyväksyttiin ne. Päätettiin tilata markkinointisuunnitelma kisoki-kahvilalle sekä pyytää tarjouksia logon tekemisestä.

* * * * *

Kokous 6/2013

Valmisteltiin osuuskunnan vuosikokousta. Pumppaamolla väliseinät sekä toimisto- ja varastotilojen alla ollut lattia on purettu. Kotiapupalvelu toimii hyvin. Hyväksyttiin osuuskunnan uudet jäsenet.

* * * * *

Hallituksen kokous 5/2013

Valmisteltiin osuuskunnan vuosikokousta: hyväksyttiin toimintakertomus ja laadittiin toimintasuunnitelma. Päätetään tilinpäätöksestä ja talousarviosta seuraavassa kokouksessa. Järjesteltiin osuuskunnan väliaikaista rahoitusta. Keskusteltiin kotiapupalvelun markkinoinnista sekä asiointipalvelusta.

* * * * *

Hallituksen kokous 4/2013

Valmisteltiin osuuskunnan vuosikokousta. Sovittiin osuuskunnan esittelystä kyläyhdistyksen vuosikokouksen yhteydessä. Järjesteltiin osuuskunnan väliaikaista rahoitusta. Uuden työntekijän siivoustyöstä on saatu erittäin hyvää palautetta. Suunniteltiin asiointipalvelun järjestämistä. Keskusteltiin kotiapupalvelun markkinoinnista.  

* * * * *

Hallituksen kokous 3/2013

Valittiin uusi työntekijä kotiapuun. Tarkistettiin asiakkaalta veloitettavaa tuntihintaa johtuen alv:n nostosta. Edelleen hinta on todella kilpailukykyinen.

* * * * *

Hallituksen kokous 2/2013

Järjesteltiin osuuskunnan väliaikaiseen rahoitukseen liittyviä asioita. Päätettiin laittaa avoin työpaikka-ilmoitus www.mol.fi-sivuille kotiaputyöntekijästä. Hyväksyttiin osuuskunnan uudet jäsenet.

* * * * *

Hallituksen kokous 1/2013

Päätettiin osuuskunnan vuosikokousaika. Kotisivut ovat saaneet hyvää palautetta. Järjesteltiin osuuskunnan väliaikaista rahoitusta. Valittiin toinen työntekijä keikkatyöhön kotiapuun. 

* * * * *