Yhteystiedot

KERKKOON PALVELUOSUUSKUNTA
Kerkkoontie 92,
06530 Kerkkoo
kerkkoon.osku@live.fi

Kioski & kahvila PUMPPAAMO
Kerkkoontie 92
06530 KERKKOO
pumppaamo@live.fi
040-930 6610

Pumppaamon aukioloajat

Pumppaamon aukioloajat:

Ma 13.30 - 17.30
Ti 11.00 - 17.30
Ke 11.00 - 17.30
To 11.00 - 17.30
Pe 11.30 - 18.30
La/Su 11:30-15:00

Ajankohtaista

Tule nauttimaan kesästä, vuokraa kanootti tai soutuvene ja osta mukaan herkullisia retkieväitä!

Muistathan Pumppaamon pihalla olevan Porvoon ainoan Liikennepuiston ja sen lainattavat kulkupelit (pumppaamon aukioloaikoina ilmaiseksi kaikkien käytössä).

Hallituksen kokoukset 2012

Hallituksen kokous 14/2012

Keskusteltiin osuuskunnan väliaikaisesta rahoituksesta. Siivoustyö on käynnistynyt hyvin. Enempää asiakkaita ei ole mahdollista ottaa työntekijän muun työtilanteen vuoksi. Keskusteltiin toisen työntekijän palkkaamisesta. Päätettiin solmia sähkö- ja vesisopimukset. Todettiin, että rakennuksen purkutyöt on aloitettu.

* * * * *

Hallituksen kokous 13/2012

Keskusteltiin osuuskunnan väliaikaisesta rahoituksesta. Päätettiin työntekijän palkkaamiseen liittyvistä työnantajavelvollisuuksista sekä työn käytännön järjestämiseen liittyvistä asioista. Päätettiin julkaista osuuskunnan omat kotisivut. 

* * * * *

Hallituksen kokous 12/2012

Suunniteltiin osuuskunnan tiedotusta. Valittiin työntekijä. 

* * * * *

Hallituksen kokous 11/2012

Osuuskunnan ensimmäinen avoin työpaikka on julkaistu www.mol.fi-sivuilla. Etsimme työntekijää kotiapupalveluun. Päätös kylakauppatuesta on saapunut ja se on myönteinen. Keskusteltiin väliaikaisen rahoituksen eri mahdollisuuksista. 

* * * * *

Hallituksen kokous 10/2012

Keskusteltiin osuuskunnan lohikeiton myynnistä Kerkkoon syysmarkkinoilla. Hyväksyttiin uudet jäsenet osuuskuntaan. Suunniteltiin kotiapupalvelun käytännön järjestämistä.

* * * * *

Hallituksen kokous ylimääräinen kokous 19.9.2012

Otettiin vanha jätevedenpuhdistamorakennus vastaan Kerkkoon kyläyhdistykseltä. Päätettiin hakea ELY-keskukselta kyläkauppatukea rakennuksen kunnostamiseksi. 

* * * * *

Hallituksen kokous 9/2012

Tutustuttiin Matin kioskin toimintaan. Hyväksyttiin osuuskunnan uudet jäsenet. Suunniteltiin kotiavun järjestämisestä. 

* * * * *

Hallituksen kokous 8/2012

Tutustuttiin Hommanäsin kartanokahvilan toimintaan. Muokattiin rahoittajalta saadun palautteen perusteella hakemusta. Hyväksyttiin uudet jäsenet osuuskuntaan. Osuuskunnan uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Paula Teinonen-Lahti.

* * * * *

Hallituksen kokous 7/2012

Hyväksyttiin Patentti- ja rekisterihallitukselta tulleen palautteen perustella tehdyt pienet sääntömuutokset. Hyväksyttiin valmistellut rahoituslaskelmat ja päätettiin toimittaa ne edelleen. Pidetään yhteistyökokous kyläyhdistyksen kanssa.  

* * * * *

Hallituksen kokous 6/2012

Osuuskunnalle hyväksyttiin viisi uutta jäsentä. Päätettiin osallistua Kerkkoon kierrätystapahtumaan ja suunniteltiin esiteltäviä asioita. Valmisteltiin rahoitushakemuksen liitteeksi tulevia kustannuslaskelmia. 

* * * * *

Hallituksen kokous 5/2012

Jätettiin rahoitushakemus Silmu ry.:lle osuuskunnan toimintaa varten. Hakemusta täydennetään vielä kustannuslaskelmilla.Osuuskunnan rekisteröimispaperit on toimitettu Porvoon maistraattiin. Hyväksyttiin kolme jäsenhakemusta.

* * * * *

Hallituksen kokous 4/2012

Osuuskunnan rekisteröimismaksu on nyt maksettu. Sihteeri vie rekisteröimispaperit maistraattiin. Hyväksyttiin kylätiedotteeseen tuleva osuuskunnan esittelyteksti, yleinen esittelyteksti sekä liittymishakemuspohja. Hyväksyttiin jäsenhakemus. Päätettiin vapputapahtuman järjestämisen sijaan osallistua nuorisoseuran järjestämiin Touko-Tohinoihin 20.5.2012. Lisäksi keskusteltiin osuuskunnan osallistumisesta kulttuuriviikonloppuun elokuussa 2012 ja syysmarkkinoihin. Keskusteltiin osuuskunnan rahoituksesta. Päätettiin kutsua rahoitusneuvoja seuraavaan kokoukseen. 

* * * * *

Hallituksen kokous 3/2012

Hyväksyttiin osuuskunnan perustajajäsenille lähetettävä kirje ja maksulappu osuusmaksun maksamiseksi. Samalla pyydetään sähköpostiosoitteita ja puhelinnumeroita jäsenrekisteriä varten. Taloudenhoitaja maksaa osuuskunnan rekisteröimismaksun ja kauppareisteriin ilmoittautumismaksun ja toimittaa kuitit niistä sihteerille, joka vie ne ja rekisteröitymispaperit maistraattiin. Päätettiin, että osuuskunnan puheenjohtaja huolehtii osuuskunnan sähköpostiin vastaamisesta. Keskusteltiin osuukuntatiedotteesta. Sihteeri valmistelee seuraavaan kokoukseen mennessä tiedotteen, joka laitetaan jakoon kylätiedotteen mukana. Suunniteltiin osuuskunnan ensimmäistä tempausta 1.5.2012 klo 14-16 pumppaamolla.  

* * * * *
 
Hallituksen kokous 2/2012

Osuuskunnalle on avattu tili Aktia-pankkiin. Tilinkäyttöoikeus on taloudenhoitajalla ja puheenjohtajalla. Muiden hallituksen jäsenten on mahdollista saada katseluoikeus. Kokouksissa käydään läpi edellisen kokouksen jälkeen olleet tilitapahtumat. Osuuskunnan perustajajäsenille laaditaan kirje ja lähetetään maksulomake osuusmaksun maksamiseksi. Täytettiin ja allekirjoitettiin osuuskunnan rekisteröimisasiakirjat. Osuuskunnalle on avattu sähköpostiosoite kerkkoon.osku (at) live.fi. Suunniteltiin kyläläisille jaettavaa infokirjettä osuuskunnasta sekä 3-4 kesätempausta, joissa kerrottaisiin osuuskunnan ajankohtaisista asioista. Ensimmäinen tapahtuma olisi1.5.2012.

* * * * *

Hallituksen kokous 1/2012Osuuskunnan puheenjohtajaksi valittiin Ari Kuokka, varapuheenjohtajaksi Ritva Palmén, sihteeriksi Piritta Simola ja taloudenhoitajaksi Erika Dahl. Päätettiin, että osuuskunnan tiedotuksesta vastaa osuuskunnan puheenjohtaja Ari Kuokka ja hänelle ohjataan mahdolliset tiedustelut. Päätettiin valtuuttaa taloudenhoitaja avaamaan osuuskunnalle tili. Kun osuuskunnalle on saatu avattua tili, tehdään esittely osuuskunnasta ja jaetaan se liittymishakemuksen kanssa kyläläläisille kylätiedotteen mukana.

* * * * *